Informatieavond MotorCross seizoen

Informatieavond MotorCross seizoen

Op dinsdag 29 Maart is er vanaf 20.00 uur in de Bethelkerk te Zuilen, voor alle belangstellenden een informatie avond. De aanwezige sprekers komen vanuit sportzaken van de gemeente Utrecht, de milieugroep Zuilen en vanuit Motor Club Utrecht.

De bedoeling van deze avond is om met name de bewoners van Zuilen inzage te geven in de wedstrijdkalender, de verwachtte geluidshinder alsook over maatregelen die getroffen worden om de beleefde overlast verder terug te brengen.

MCU hoopt dat alle mensen die weleens overlast denken te hebben van motorcross geluiden vanuit lageweide, deze avond willen bezoeken en achteraf met een goed gevoel huiswaarts keren.

Ook in de afgelopen winter is er weer overleg geweest met de wethouder, met MGZ alsook met de bedrijven rondom MCU. Er is het idee om een geluidswal te maken en MCU staat daar volledig achter. De nieuwe vergunning voor MCU is in wezen goedgekeurd, maar nog niet actief.

Het zijn spannende tijden voor MCU en er zal dus genoeg informatie te delen zijn. Informatie die juist ook over de intenties van de motorclub een licht zal schijnen.

 

Comments are closed.