Ravam-Tools is importeur van de gerenommeerde merken: Paoli en Elektron. Ravam-Tools heeft het importeurschap van Paoli wat Ravam-Tools de enige importeur van Paoli in de Benelux maakt. De missie van Ravam-Tools is een reeds gerenommeerd bedrijf stabiel in de markt te houden en uit te breiden. Hierbij staan service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Ravam-Tools is niet alleen importeur van Paoli maar ook importeur van Elektron accu service equipement. Daarnaast is Ravam-Tools dealer van: Sonic handgereedschappen en opbergsystemen, Ravaglioli banden de- en monteer, Ravaglioli balanceer apparatuur, Ravaglioli hefbruggen, Amco en Creemers compressoren, Sicomat leidingsystemen, Prevost en Oetiker veiligheidskoppelingen, Samoa olie en vetpompen.

Tevens heeft Ravam-Tools inmiddels een uniek reparatiecentrum waardoor relaties geen stilstand hebben door defecte apparatuur. Tot slot kan Ravam-Tools complete werkplaatsinrichtingen verzorgen, een jarenlange ervaring hierin en samenwerking met goede toeleveranciers is hiervoor een waarborg voor hoogwaardige installaties. Kijk voor meer informatie op de website van ravam-tools.

Ravam-Tools, http://www.ravamtools.nl